Ziņas

FOTOGALERIJA: Jaunais Mercedes-Benz SLK rodsters

Mercedes beidzot parāda jauno SLK
Mazāk agresīvs izskats
Tagad arī ar dīzeļdzinēju

Mercedes ir laiduši klajā plašāku informāciju par jauno SLK, kas šomēnes pirmoreiz tiks parādīts plašākai sabiedrībai Štutgartē bāzētā autoražotāja 125 gadu jubilejas svinībās.

Divvietīgajam rodsteram ir jauna aizmugures piedziņas platforma, tas pirmoreiz pieejams ar dīzeļdzinēju, turklāt, kā apgalvo inženieri, tam ir sportiskāka piekare. Arī tā izskats vairs nav tik agresīvs, kā līdzšinējam modelim.

Jaunajam SLK joprojām ir automātiski salokāms jumts, taču tas var lepoties ar jaunu interjera dizainu, ko iedvesmojis SLS sporta auto. Sākotnēji jaunais SLK būs pieejams ar trīs benzīna dzinējiem – pāris 1,8 litru agregātiem SLK200 un SLK250 modifikācijās, kā arī SLK350 ar jauno 3,5 litru V6 agregātu, kas ļaus no 0 līdz 100 km/h ieskrieties 5,6 sekundēs.

Jaunais SLK būs pieejams arī ar dīzeļdzinēju – 2,1 litra biturbo četrcilindru agregātu. Vēlāk gaidāms arī jaudīgākais SLK55 AMG ar 5,5 litru V8 benzīna spēkstaciju.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mercedes-Benz GLE

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Daži konkurenti būs praktiskāki un veiklāki, taču smalkais interjers un pneimatiskā piekare ir elementi, kas padara GLE par komfortablu sabiedroto gan ikdienā, gan tālos ceļojumos.