Ziņas

SPIEGU FOTO: Mercedes testē maģisko stikla jumtu

Mercedes iemēģina jaunu aprīkojuma opciju
Stikla jumts, kas spēj aptumšoties
Cena - 2000 eiro

Mercedes šodien laiduši klajā „oficiālos spiegu foto”, kuros redzams labi nomaskēts jaunais SLK klases pārstāvis, iemēģinot ražotāja jaunāko produktu - MAGIC SKY CONTROL stikla jumtu.

Attēli tapuši slavenajā Nāves ielejā, reģionā uz ASV Kalifornijas un Nevadas štatu robežas, kur regulāri tiek novēroti gaisa temperatūras rekordi. Mercedes nolūks bija pārbaudīt, kā „inteliģentais” stikla jumts reaģē uz spilgtu sauli un gaisa temperatūrām virs 50 grādiem pēc Celsija skalas.  

Mercedes apgalvo, ka MAGIC SKY CONTROL stikla jumts spēj pēc vadītāja komandas dažu sekunžu laikā aptumšoties, sniedzot patvērumu no saules stariem. Vairāk informācijas – šai ziņai klāt pievienotajā fotogalerijā.

Vienlaikus Mercedes darījuši zināmu, ka jaunais SLK drīz būs gatavs un atklātībā nonāks nākamgad. Par cenu gan šobrīd vēl netiek runāts, taču jau zināms, ka „maģiskais” stikla jumts būs papildaprīkojuma opcija un maksās ap 2 tūkstošiem eiro.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mercedes-Benz GLE

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Daži konkurenti būs praktiskāki un veiklāki, taču smalkais interjers un pneimatiskā piekare ir elementi, kas padara GLE par komfortablu sabiedroto gan ikdienā, gan tālos ceļojumos.