Ziņas

BMW M3 Touring - mīts vai realitāte?

Neoficiāli ziņo par BMW M3 Touring klajā laišanu
Pagaidām ražošana vēl nav apstiprināta
Konkurentiem ir ekvivalenti modeļi

Pēdējo dienu laikā ir uzvirmojušas baumas par to, ka BMW izskata iespēju laist klajā M3 universāļa versiju.

Šī informācija pagaidām ir tik neoficiāla, cik vien var būt, taču vienlaikus tā ir pietiekami intriģējoša, lai to pieminētu. Jo šāds lēmums no BMW puses izskatās diezgan loģisks - kopš tika izbeigta M5 Touring pastāvēšana, vācu autoražotāja modeļu klāstā nav patiesi strauja universāļa, kamēr Audi, Mercedes un pat Cadillac tāds ir.   

BMW fanu forumos klīst valodas, ka Minhenē bāzētais autoražotājs ideju par M3 universāli lolo jau ilgāku laiku, taču M3 Touring prototips eksistē jau kopš 2008.gada.

Pagaidām vienīgais iemesls, kāpēc M3 Touring nav apstiprināts sērijveida ražošanai, acīmredzot ir bažas par noietu. Fakti liecina, ka BMW izdevās pārdot vien 1025 M5 Touring eksemplārus.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.