Ziņas

Fotogalerija: G-Power uzlabo BMW M3

BMW M3 GT2 S un Tornado CS
600 ZS dzinējs ar 580 Nm
Cenas vēl netiek atklātas

Tiem, kas vēlas kaut ko, kas ir tikpat jaudīgs kā Porsche 911 GT2, bet nevēlas pirkt Porsche, noderēs tūninga ateljē G-Power piedāvātie BMW M3 projekti – GT2 S un Tornado CS. Abi modeļi tapuši par godu BMW panākumiem nesenajās 24 stundu sacīkstēs Nirburgringā.   

G-Power BMW M3 Tornado CS ir koplietošanas ceļiem draudzīgāks, nekā GT2 S. Tā uzlabotais kompresordzinējs attīsta 600 ZS, bet griezes moments ir 580 ZS. Izplūdes sistēma ir par veseliem 26 kg vieglāka, samazinot slodzi.

 G-Power BMW M3 Tornado CS svara samazinājums panākts arī uz plaša oglekļa šķiedras paneļu izmantojuma rēķina.

Apmēram tāds pats stāsts ir arī par G-Power BMW M3 GT2 S, kam ir tieši tāds pats dzinējs, taču svara samazinājums ir vēl ekstrēmāks. Tam nav aizmugures sēdekļu un citu „nevajadzīgu” lietu, kā rezultātā svars ir par 150 kg mazāks.

Tā rezultātā ieskrējiens no 0 līdz 100 km/h tam prasa 4,1 sekundi, bet M3 Tornado CS to paveic 4,3 sekundēs. Maksimālais ātrums abiem auto ierobežots pie 320 km/h versijām ar manuālo pārnesumkārbu, bet 330 km/h – versijām ar septiņpakāpju DCT pārnesumkārbu.

 G-Power BMW M3 GT2 S un Tornado CS cenas vēl netiek atklātas.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.