Ziņas

SPIEGU FOTO: Jaunais B-Klases Mercedes-Benz

Spiegu foto atklāj jauno B-Klases Mercedes
Neoficiāli tiek ziņots par jauniem virsbuves variantiem
Oficiālā debija tikai gada otrajā pusē

B-Klases Mercedes-Benz līdz šim ir baudījis panākumus visos tirgos, kur tas tika laists klajā – pirmajā šī modeļa pastāvēšanas gadā tika pārdoti 120 tūkstoši eksemplāru.

Tiek uzskatīts, ka jaunais B-Klases Mercedes, kas redzams šajos spiegu foto, būs vēl veiksmīgāks. Turklāt pirmo reizi tas tiks piedāvāts arī ASV pircējiem.

Pagaidām neoficiāla informācija liecina, ka B-Klases pārdošanas apjomu celšanai Mercedes varētu laist klajā jaunus šī modeļa variantus, piemēram, kupeju kabrioletu un sportisku hečbeku, lai konkurētu ar 1.sērijas BMW.

Viens no modeļiem, kura ražošana ir oficiāli apstiprināta, ir šajos spiegu foto redzamais hečbeka prototips. Lai arī tas saglabājis iepriekšējā modeļa stūraini būdīgo ārieni, tā sānu profils jau atgādina R-Klases Mercedes.

No tā, kas ir redzams, var secināt, ka jaunā B-Klases Mercedes-Benz dizains lielā mērā seko paraugam, ko nostiprinājis E-Klases biznesa sedans. Priekšējais buferis vēl klāts ar aizsargmateriāla kārtu, taču prototipa aizmugure ir lielā mērā atklāta. Pirmoreiz redzama arī radiatora reste.

Dzinēju klāstā gaidāmi jauni maza tilpuma turbo agregāti, hibrīddzinējs, kā arī jaudīga AMG versija. Oficiāla jaunā B-Klases Mercedes-Benz debija gaidāma Frankfurtes auto izstādē septembrī.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!