Ziņas

Pats lētākais BMW M Coupe nonāk ražošanā

BMW laidīs klajā 1.sērijas Coupe M versiju
Jaudīgāks par 135i Coupé M Sport
Lētāks par BMW M3 Coupe

BMW M divīzija ir ķērusies pie 1.sērijas BMW kupejas M versijas izstrādes – pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, to aprīkos ar sešcilindru biturbo dzinēju, kas attīsta 350 ZS.  

Divdurvju auto pievienojies BMW tuvākās nākotnes produktu paletei – pirmie eksemplāri pārdošanā nonāks nākamgad. Avoti BMW mums ziņo, ka, saskaņā ar aptaujām, lēmums laist šo modeli ražošanā uzņemts „ļoti pozitīvi”.  Topošais auto būs lētākais variants M versijas BMW klāstā un domāts gados jauniem cilvēkiem.

Cenas ziņā tas būs lētāks par M3 Coupe un maksās apmēram 8 tūkstošus eiro vairāk nekā 135i Coupé M Sport, tādējādi konkurējot ar gaidāmo Audi RS3. BMW M divīzijas boss Kajs Zeglers skaidro, ka vēlas „skaidru signālu tam, ka M produkcija ir finansiāli sasniedzama, jo ir iespējams radīt auto, par kuru pircēji ne tikai sapņo, bet arī reāli var iegādāties.”

BMW joprojām nav izlēmuši, vai topošo modeli saukt par M1, jo šāds nosaukums tika dots kompānijas leģendārajam superkāram 1978.gadā. Tomēr, lai vai kāds būtu auto nosaukums, tā īpašnieki kaunā nepaliks – zem motora pārsega būs BMW jaunākā sešcilindru turbodzinēja uzlabota versija, kas gan būs apmēram par 70 ZS vājāks nekā M3 4,0 litru V8 agregāts.

Neraugoties uz to, ieskrējiens no 0-100 km/h tam būšot ap 5,6 sekundēm.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.