Ziņas

Jaudīgākais sērijveida BMW Z4

BMW laidīs klajā Z4 sDrive35is
340 ZS un Overboost funkcija
M Sport aprīkojuma elementi

BMW pagaidām ir noraidījuši iespēju, ka varētu tikt radīta jaunākās paaudzes Z4 rodstera M versija, tāpēc šī sDrive35is modifikācija pagaidām ir vistuvākais iespējamais variants. Pats jaudīgākais sērijveida Z4 tiks prezentēts nākammēnes Detroitas autošovā, bet pārdošanā nonāks pavasarī.  

Z4 klāsta flagmanim būs jaudīgāks 3,0 litru biturbo benzīna dzinējs, kas 306 ZS vietā attīsta 340 ZS un 450 Nm lielu griezes momentu.  BMW Z4 sDrive35is dzinējam būs Overboost funkcija, kas ļaus palielināt griezes momentu vēl par 50 Nm – līdz 500 Nm.

Jauda tiks pievadīta aizmugures riteņiem caur septiņpakāpju divsajūgu automātisko pārnesumkārbu, ļaujot 100 km/h sasniegt 4,8 sekundēs. Par spīti lielākai dinamikai degvielas patēriņš būšot tāds pats kā standarta Z4 sDrive35i – tātad vidēji 9 litri uz 100 km.

Bez jaudas palielinājuma jaunā Z4 modifikācija varēs lepoties ar pamataprīkojumā iekļautu M Sport pakotni, kurā ietilpst arī M aerodinamikas elementi un adaptīvā M piekare. No ārpuses šo modifikāciju varēs atšķirt pēc jauna priekšējā bampera un citiem apdares elementiem.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.