Testa brauciens

Elektriskais Toyota bRZ4X - pirmais testa brauciens ārzemēs

Pirmais 100% elektroauto no Toyota
Testējam Kopenhāgenā
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Toyota ir hibrīdauto pionieris, turpretim sava elektromobiļa japāņiem nebija. Tāpēc pirmais 100% bateriju auto no hibrīdu senseja ir notikums, kas bija jāredz klātienē. 

Aldis Zelmenis, TV Auto ziņas :"Eam Kopenhāgenā, lai pastāstītu kā brauc jaunais Toyota BZ4x. Neparocīgo nosaukumu veido saīsinājumu virkne. Bz ir beyond zero, tā uzsverot nulles izmešus, savukārt 4x šifrēti vēsta, ka Toyota pirmais taustāmais elektroauto ir RAV4 izmēra krosovers. 


Svarīgi atzīmēt, kas tas nav radīts uz iekšdzedzes auto bāzes. Tā pamatā ir pilnīgi jauna modulārā elektromobiļu platforma, kas nozīmē, ka nākotnē uz tās būs arī citi elektromobiļi no Toyota. 

Ar 4,69 metriem elektromobilis ir nedaudz garāks par RAV4, toties riteņu bāze tam ir kā lendkruīzeram - 2,85 metri. Vietas taupīšanas nolūkā elektromotors ir priekšā nevis aizmugurē. 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.