Testa brauciens

Volkswagen T-Roc pirmie iespaidi

Modernizētais T-Roc krosovers
Komentē Drošas Braukšanas skolas direktors Jānis Vanks
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Krosovera modelim Volkswagen T - Roc 2022. gada augustā apritēs pieci gadi. Tas nozīmē, ka pienācis laiks modernizācijai, lai neatpaliktu no jaunākajiem Volkswagen. 

Diezgan atpazīstamā, kompaktā forma nav mainījusies, taču parādījušies standarta LED starmeši un jauni dekoratīvi elementi. Salonā T Roc iet kopsolī ar jaunākajiem vai nesen modernizētiem Volkswagen krosoveriem - te ir gan jaunā parauga multifunbkciju stūre, gan virtuālais mērskalu panelis - jā, jūs uzminējāt, arī standartā. 

Maksimālais centrālā displeja izmērs ir 9,2 collas pa diagonāli, bet klimata iekārtu komandē skārienjutīgs panelis. Volkswagen T - Roc noietu pat pēc dažādu alternatīvu parādīšanās sekmējusi dzinēju un piedziņu dažādība, kā arī, teiksim tā, uniseksa koncepcija. 

Par spīti kompaktiem izmēriem to īsti nevar dēvēt par izteiktu sieviešu auto, un paturēsim prātā, ka eksistē arī 300 zirgspēku T - Roc R. Kas tad šis Volkswagen ir par putnu? To ļausim noskaidrot Drošas Braukšanas skolas direktoram Jānim Vankam, kurš savulaik diezgan ilgi braucis ar Volkswagen Tiguan. Tad jau vācu krosoveri viņam nav sveši.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!