Testa brauciens

BMW iX3 pirmie iespaidi

Testējam elektrisko BMW iX3
Aizmugures piedziņas SUV
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Elektriskais BMW iX3 ir labs jau ar to vien, ka izskatās pēc parasta X3. Tomēr atšķirības ir. Piemēram, sānu moldingi ir citādi. Tam ir gan dekoratīva, gan praktiska nozīme. Automašīnai ir zemāks klīrenss baterijas dēļ. 

iX3 nav arī pilnpiedziņas, jo vienīgais elektromotors piedzen tikai aizmugurējos riteņus. Līdz ar to tas ir krosovers tiem, kam patīk liels bagāžnieks un augstu sēdēt, jo bezceļā ar šo elektromobili labāk nelīst, patiesībā tāpat tāpat kā ar daudziem citiem.... Elektriskajam X3 ir tikai viens elektromotors. Tas atrodas aizmugurē. 


Normunds Avotiņš: "Teikšu kā ir - no visiem elektriskajiem SUV, ar ko gadījies braukt pēdējā laikā, BMW iX3 man patika visvairāk. Laikam jau tāpēc, ka tam nav nekāda elektromobiļu glamūra. Tas ir gluži parasts automobilis, tikai elektrisks. Tas ceļ automašīnas vērtību ikdienas lietošanā. 

Ar to nevar plātīties youtubā, parametri nav tādi kā elektromobiļiem ar 2 vai 3 motoriem, bet būsim godīgi - to visu vajag 1% elektromobiļu lietotāju. 99% grib braukt ar vienkāršu foršu un kvalitatīvu automašīnu. Un šis auto, tāds patiešām ir."

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.