Testa brauciens

Toyota Camry pirmais brauciens

Īpašais Executive piedāvājums
2,5 litru hibrīds ar 218 zirgspēkiem
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Lielākais Toyota modelis Eiropā ir Camry. Šoreiz TV Auto ziņas izbrauks ar jaunā modeļu gada sedanu. Ar šo Camry Toyota cerēja aizpildīt robu, ko atstāja iecienītais Avensis. Lai izceltu priekšrocības un uzlabotu imidžu, Toyota izveidoja īpašu Executive piedāvājumu. 

Pērkot Camry atkrīt kalkulēšana un strīdi par dzinēju. Sedanam ir tikai viens motors, 2,5 litru hibrīds ar 218 zirgspēkiem. Patēriņš ir kā dīzelim - 5 - 6 litri. Un cena ir pats labākais. Tādu Toyota Camry var dabūt tikai par 33 000 eiro. Toyota Camry ir atradums konservatīviem pircējiem. 

Nav tajā nedz lielu televizoru, nedz virtuālu displeju, viss ir tā omulīgi un pa vecam. Toties mašīna ir ļoti droša, jo Toyota papildinājusi vadītāja asistentu bagāžu. Un vēl tai ir droša 5 gadu garantija.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.