Testa brauciens

Toyota Highlander testa brauciens

Bagātīgs standartaprīkojums un adekvāta cena.
Reāla alternatīva lielajiem dīzeļa krosoveriem
Sadarbībā ar Auto Ziņas

AutorsNormunds Avotiņš Eksperts

Līdz šim Toyota Highlander oficiāli tirgoja visur kur, tikai ne Eiropā. Ja Amerikā tas skaitās mid-size krosovers, tad šejienes mērogos tas ir pilntiesīgas full - size jeb pilnizmēra auto.Highlander ar rūpnīcas kodu XU70 ražots ASV uz Toyota platformas, kas kalpo par bāzi arī mums jau zināmajam Toyota Camry un superpopulārajam RAV4. 

Tāpēc nav ko brīnīties, ka agregātu "izklājums" arī šķiet pazīstams - 2,5 litru benzīna dzinējs un hibrīdsistēma ar diviem elektromotoriem, no kuriem viens piedzen aizmugurējo asi. Amerikai paredzētais 3,5 litru V6 Eiropā nav pieejams, tāpat kā versijas ar stūri labajā pusē. Līdz ar to briti palikuši ne tikai bez Eiropas Savienības, bet arī Highlander.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.