Testa brauciens

Cupra Formentor testa brauciens

310 zirgspēku jauda un pilnpiedziņa
Oriģinālmodelis, ar ko Cupra marka uzsāk patstāvīgu dzīvi
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Trīssimt zirgspēku, unikāla virsbūve, tāds pats salons un viss pārējais. Tāds ir jaunais Cupra Formentor. Kādreizējais sportisko Seatu apakšzīmols, kura nosaukums esot saīsinājums no Cup Racing, pirms diviem gadiem kļuva par atsevišķu automašīnu marku. Formentor ir garāks un zemāks par Cupra Ateca, tomēr joprojām nedaudz augstāks par parastu Leon. 

Divlitru turbomotora un visas mašīnas temperamentu var iespaidot paspaidot otru pogu uz stūres. Tā atbild par braukšanas režīmiem. Comfort'ā Formentor patiešām ir diezgan komfortabls, nedaudz sakāpinātais Sport precīzāk atbilst automašīnas raksturam un retai ekskursijai pa pļavu krosovers apgādāts arī ar Offroad režīmu. Dizains izdevies, jo auto uzrunā arī stāvot uz vietas. Cilvēki skatās un pēta, kas tas ir.


Aizmugures daļa ir ļoti iztieksmīga, varbūt tāpēc to arī sauc par Lamborghin Urus tautai. Jumta līnija ir tāda izteiksmīga. Varētu domāt, ka tāda tipa automašīnā ir maz vietas aizmugurē. Nekā, durvis ir platas, un tur es arī iekāpu, ļoti normāli, pietiek vietas pieaugušam cilvēkam. Bagāžnieks gan nav lielāks kā Golfam - bet kuru tas uztrauc? 

Daudz svarīgāka taču ir dinamika, temperaments un raksturs! Formentorā arī salikts viss, kas ļaudīm šķiet iekārojams mūsdienu automašīnās. Izmērs, klīrenss, dizains. Jaudas klātbūtne, savienojamība ar visādiem telefoniem, komforts, apdares kvalitāte un pie visa klāt arī saprātīga cena.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Seat Leon hečbeks

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunākais SEAT Leon ir ļoti daudzpusīgs auto. Ja meklējat aizraujošu un ietilpīgu hečbeku ar bagātīgu aprīkojumu, Leon būs viena no pirmajām izvēlēm.

Lietota auto tests