Ziņas

Dodamies uz jaunā Toyota C-HR krosovera pasaules pirmizrādi

Viesojamies Vācijā, lai aplūkotu jauno C-HR SUV
Ieguvis plug-in hibrīdu
Pieejams pasūtīšanai

Jaunā SUV uznāciens ir pārliecinošs, piedāvājot no elektrotīkla uzlādējamu hibrīddzinēju, kā arī Toyota jaunākās informācijas un izklaides tehnoloģijas. Salonā tam būs vairāk vietas un praktiskuma nekā priekštecim, nemaz nerunājot par pievilcīgo ārieni.

Otrās paaudzes C-HR dizains ir iedvesmots no jaunākā Prius - tam ir C-veida LED gaitas lukturi un divu toņu priekšējā bampers. Virsbūves krāsu kontrasti turpinās arī automobiļa sānos, sniedzoties aiz aizmugurējām durvīm, lai mums atgādinātu par C-HR raksturīgiem C statņu izliekumiem. 

Virs aizmugures stikla atrodas elegants spoilers, savukārt bagāžnieka vāku visā platumā šķērso LED gaismu josla. Kad tā ir izgaismota, uz tās redzams "C-HR" uzraksts.

Par modernizāciju salonā rūpējas 12,3 collu digitālais mērinstrumentu panelis un tāda paša izmēra multimediju iekārtas displejs. 

Ekstru sarakstā varēsim “ieķeksēt” panorāmas jumtu, JBL audio sistēmu un daudz citu opciju, savukārt sportiska rakstura cienītāji varēs izvēlēties GR Sport Premiere Edition pakotni.

Atšķirībā no iepriekšējā C-HR šis modelis ir pieejams ar plug-in hibrīddzinēju. Pilnā hibrīda gadījumā tiks izmantots 1,8 (140 ZS) vai 2,0 litru (198 ZS) četru cilindru benzīna dzinējs, ko papildina kompakts akumulators un elektromotors. Tāpat tam būs pieejama arī četru riteņu piedziņa.

2,0 litru spraudņa hibrīds strādās tandēmā ar 13,8 kWh akumulatoru, attīstot 225 ZS. Tas ļaus 100 km/h sasniegt 7,4 sekundēs. Elektriskajā režīmā sniedzamība būs aptuveni 60 km, bet bateriju varēs pilnībā uzlādēt 2 stundās un 30 minūtēs.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.