Testa brauciens

Testējam trīs dažādas Toyota Corolla versijas

Trīs Corolla versijas - trīs dažādi raksturi
Pieejams hibrīda versijā
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Toyota Corolla ir pamatots iemesls lepoties ar pasaules iecienītākā auto titulu, jo 50 ražošanas gadu laikā visā pasaulē ir pārdoti vairāk nekā 50 miljoni automašīnu. Lai gan tehniski visas trīs Corolla virsbūves ir līdzīgas, raksturs katrai māsai ir citāds.

Piecu durvju hečbeks ir Toyota Corolla pamatforma, kam pieejams viss, kas šai modeļu paaudzei paredzēts. Corolla sedans ir lietišķa dienesta automašīna, kam pieejams tikai 1,8 litru hibrīds. Sedanam ir vienkāršāki sēdekļi, nav dabonams 2 litru hibrīds un GR Sport komplektācija. 

Tas ražots citā rūpnīcā, toties sedans ir vislētākais, un to pagaidām var dabūt ar parastu benzīna dzinēju, nevis tikai hibrīdu. Sevišķi aizraujoši 2 litru hibrīda 200 zirgspēku atsperi ir pievilkt garākajā no trim Corollām - universālī Touring Sports.

Visām korollām raksturīga maiga gaita un labs degvielas patēriņš. 5,5 litri uz 100 km ir elementāri sasniedzams rādītājs pat 2 litru motoram. Par ekonomiju un atzīstamu dinamiku gādā jaunākā, 5. paaudzes hibrīdiekārta.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.