Ziņas

“Škoda Latvija” piešķir divus elektriskus Enyaq iV hokeja čempionāta rīkotājiem

Škoda sadarbojas ar hokeja čempionāta rīkotājiem
Zīmols dāvina divus elektriskos Enyaq iV
Pasaules čempionāts hokejā norisināsies no 12. līdz 28. maijam Tamperē un Rīgā

Pagājušajā nedēļā autocentrā “Verte Auto” parakstot sadarbības līgumu starp “ŠKODA Latvija ” un “Hokeja Akadēmiju”, organizatoru rīcībā tika nodoti divi elektriski Škoda Enyaq iV automobiļi. Starptautiskās Ledus Hokeja Federācijas (IIHF) atbalstītājs Škoda Auto katru gadu piešķir automobiļus hokeja čempionātu rīkotāj-organizācijām. 2023. gadā Pasaules čempionāts hokejā norisināsies Latvijā, un Auto 100 Latvija, kā Škoda Auto a.s pārstāvis Latvijā, nodrošina Pasaules čempionāta hokejā rīkotāju Hokeja Akadēmiju ar mobilitāti.

Šajā pasākumā piedalījās Auto 100 Latvija tirdzniecības vadītājs Zigmārs Ezerietis un Hokeja Akadēmija valdes loceklis Edgars Buncis.

“Kompānija “Škoda Auto” pasaules hokeja čempionātam ir uzticīga jau 30 gadus pēc kārtas, kas ir ilgākā nepārtrauktā sadarbība sporta vēsturē. Katru gadu mūsu automobiļi rotā hokeja arēnas un uzticami kalpo organizatoriem. Mēs esam ļoti pateicīgi Latvijas hokeja saimei, kas ar savu mērķtiecību un nepārtraukto attīstību dāvā mums hokeja svētkus katru pavasari. Īpaši liels prieks ir par to, ka 2023. gadā mūsu faniem būs iespēja klātienē izbaudīt pasaules čempionātu Latvijā. Jau pagājušajā gadā, kad Latvijā norisinājās čempionāts, nodrošinājām organizatorus un valstu delegācijas ar elektro automobiļiem, un arī 2023. gada čempionātā orgkomiteja pārvietosies ar Enyaq Coupe iV un Enyaq iV,” sacīja “Auto 100 Lavija” tirdzniecības vadītājs Z. Ezerietis.

“Starptautiskā un Latvijas hokeja sabiedrība jau vairākus gadus ir uzticīga “ŠKODA” automašīnām. Esam pārliecinājušies par šo automobiļu mūsdienīgo un lielisko komfortu. Arī nākamā gada čempionātā Rīgas ielās ieplūdīs mūsu partneru, “ŠKODA” automašīnas. Liels paldies “ŠKODA Latvija” par piešķirtām Škoda Enyaq iV automobiļiem,” sacīja Hokeja Akadēmija valdes loceklis Edgars Buncis.

Pasaules čempionāts hokejā norisināsies no 12. līdz 28. maijam Tamperē un Rīgā, katrā no pilsētām aizvadot apakšgrupu spēles. B grupas spēlēs, kas notiks Rīgā, būs iespējams redzēt Kanādas, Čehijas, Šveices, Slovākijas, Norvēģijas, Kazahstānas, Slovēnijas un, protams, arī Latvijas izlases spēles.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.