Testa brauciens

Škoda Kodiaq RS pirmais brauciens

Lielākais Škoda modelis ar sportiskiem akcentiem
Ietilpīgs salons un vairāki braukšanas režīmi
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Kodiaq ir lielākais SUV, RS ātrākais, saliekot kopā dabūjam Škoda Kodiaq RS. Modernizētos Kodiaq viegli atpazīt pēc šaurākiem un izteiksmīgākiem priekšējiem lukturiem. 

Lai gan Kodiaq RS tie jau pamataprīkojumā apveltīti ar matricu gaismas dalīšanas tehnoloģiju. Modernizācija atnesa Kodiaq virtuālo paneli, ātrāku centrālo displeju un bezvadu savienojumu, taču RS interjera kapitāls ir un paliek sporta sēdekļi. Škoda Kodiaq RS ir daudzpusīgs ceļabiedrs. 

Ja uznāk vēlme, tad var braukt pa ne tik vieglu bezceļu. Šim nolūkam Kodiaq RS ir īpašs bezczeļu režīms. Lielā Škoda vispār ir bagāta dažādiem braukšanas algoritmiem - ekrānā redzami veseli seši, ieskaitot īpašu režīmu sniegam.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Škoda Scala

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Nenovērtējiet Scala par zemu tikai tā cenas dēļ. Vairākās kategorijās tas ir labāks pat par cenas ziņā dārgākiem ģimenes auto – tam ir patīkama gaita, pienācīga vadāmība, moderna multimediju sistēma un iespaidīgs plašums gan aizmugurē sēdošajiem, gan bagāžnieka nodalījumā. Tā vienīgie trūkumi ir dažviet lētā salona apdare un tālākpārdošanas vērtība, kas nav tik augstā kā dažiem konkurentiem.