Testa brauciens

Toyota Yaris GR Sport pirmais brauciens

Yaris ar GR Sport akcentiem
Zems degvielas patēriņš
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Toyota ir GR Yaris, bet ne katram tādu vajag. Risinājums ir standarta automašīna ar sportisku noformējumu. GR Sport ir priekšpiedziņas Yaris jaudīgākā un dārgākā komplektācija. 

Pērļu balts mini hečs ar melnu jumtu un diskiem ir pieejams tikai kā hibrīds, turklāt ar piecām durvīm. 

Gan kompaktā Corolla, gan krosoveru bestsellers CH-R pasvītrotajā Gazoo Racing aksesuāru livrejā ir gan izskatīga, gan pieprasīta prece, tāpēc Toyota izlēma GR Sport komplektāciju ieviest arī lētākā automašīnu klasē. Nav jau arī tā, ka auto tikai ārpuses būs izskatīgāks un īpašāks. 

Vizuālie labumi ar GR Sport norādēm būs pamanāmi arī salonā, turklāt pats auto nav nemaz tik pieticīgs.Yaris GR Sport hibrīdsistēmas benzīnmotora un elektromotora spēku kopā saliks tā sauktais e variators jeb e CVT. 

Ļoti žiperīgs automobilis, priekšā daudz vietas, azartiski brauc, turklāt ar pilnu bāku, kas nav milzīga, spēs nobraukt 700 km, vidēji uz 100 km tērējot mazāk par pieciem litriem degvielas. Vai jums tiešām vajag elektromobili?

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.