Ziņas

Jaunais Volkswagen Amarok piedzīvo pasaules pirmizrādi

Jaunās paaudzes pikaps no Volkswagen
Kravnesība līdz 1,16 tonnām
Tiks apgādāts ar 3,0 litru V6 dīzeļdzinēju

Jaunais «Amarok» ir kļuvis lielāks, jaudīgāks, sportiskāks un vēl harismātiskāks. “Jaunās paaudzes modelim esam būtiski pārveidojuši Amarok arhetipisko dizainu. Tagad tas ir nepārprotami izteiksmīgāks un vēl iespaidīgāks”, norāda «Volkswagen» komerctransporta nodaļas galvenais dizainers Alberts Kircingers (Albert Kirzinger).

Palielinātā riteņu garenbāze uzlabo proporcijas un sniegumu bezceļa apstākļos

Būdams 5350 mm garš, jaunais «Amarok» ir par 96 mm garāks nekā tā priekštecis. Tikmēr 3270 mm riteņu garenbāze nozīmē 173 mm pagarinājumu, nodrošinot vairāk telpas īpaši dubultās kabīnes sēdvietu otrajā rindā. Tā kā riteņu bāze ir palielināta ievērojami vairāk nekā transportlīdzekļa kopējais garums, tas ir ļāvis saīsināt virsbūves pārkares.

Interjers profesionāliem uzdevumiem

Displeju klāstu veido pilnībā digitālais 12 collu instrumentu panelis un modernais informācijas un izklaides sistēmas planšetdatora formāta skārienekrāns. Jaunajā «Amarok» modelī ir ietvertas dažādas ergonomiski konfigurētas un intuitīvi lietojamas digitālo funkciju pogas, kā arī fiziski slēdži un pogas. 

Daudz vietas kravas nodalījumā un kravnesība līdz 1,16 tonnām

Tāpat kā iepriekšējam modelim, kravas nodalījumā starp riteņu arkām ir pietiekami daudz vietas, lai gareniski novietotu eiro paleti. Kravu nostiprināt palīdz nodalījuma pamatnē izvietotie gredzeni, kas katrs spēj izturēt līdz 500 kg lielu slodzi. Līdz ar šo lielo ietilpību ir palielinājies arī maksimālais svars no vienas līdz 1,16 tonnām.

Jaunā desmitpakāpju automātiskā pārnesumkārba un 4MOTION sistēma

Baltijā «Amarok» tiks piedāvāts ar jaudīgāko TDI dzinēju, kas ir 3,0 litru V6. Tā jauda ir 177 kW (241 ZS). Tas standartaprīkojumā ir aprīkots ar jaunu desmitpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas darbosies ar elektronisku pārslēdzēju. Jaunā pārnesumkārba aizstāj astoņpakāpju, ar ko bija aprīkots iepriekšējais modelis.

Baltijas tirgū «Amarok» jau standartaprīkojumā tiek piedāvāts ar pilnpiedziņu («4MOTION»). Jaunā Amarok piedziņas sistēmas tehnoloģija nodrošina automobiļa spēju pārvarēt jebkādus apvidus ceļus un spēju vilkt līdz 3,5 tonnām smagu piekabi.

Vairāk nekā 20 jaunas autovadītāja palīgsistēmas padara braukšanu vēl ērtāku

Seši dažādi braukšanas režīmi palīdz vadītājam dažādās situācijās uz ceļa un jebkuros laika apstākļos. Jaunā Amarok vadīšanu atvieglo arī virkne autovadītāja palīgsistēmu. 

Vairāk nekā 20 no šīm sistēmām, piemēram, ACC+ adaptīvā kruīza kontrole (automātisko ātruma kontroli papildina ceļazīmju atpazīšana ar kameras palīdzību) un “IQ.LIGHT – LED" matricu priekšējie lukturi, ir jaunums «Amarok» modelī un padara šo «Volkswagen» pikapu par vienu no pasaulē visvieglāk vadāmajiem.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!