Testa brauciens

Toyota RAV4 Adventure pirmie iespaidi

Jaunā RAV4 Adventure modifikācija
Piedzīvojis vizuālās pārvērtības
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Ar ko atšķiras Toyota RAV4 Adventure? Toyota RAV4 ir tik pazīstams un karjeru piepildījis automobilis, ka šķiet, ko vēl ar to mašīnu iesākt, ja ne izlaist pilnīgi jaunu modeli? Tomēr Toyota ir citās domās, un dāvina mums īpašu RAV4 modeli Adventure. 

Tulkojumā tas ir Piedzīvojums, un mūsu uzdevums ir noskaidrot, cik piedzīvojuma ir Piedzīvojumā! Adventure pazīšanās zīme ir robustāks priekšvadnis ar jaunā tipa LED lukturiem, kas drīzumā parādīsies arī citās RAV 4 versijās. Normunds Avotiņš: "Ja RAV4 Adventure būtu gaišāks, akcenti būtu pamanāmāki.

Bet mēs jau redzam, ka tas nav parasts RAV4, te ir speciālas LED gaismas, un Toyota zīme, kas tagad atrodas pašā radiatora restes vidū. Līdz ar to automobilis vairāk izskatās pēc brutāla visurgājēja. Ja logotips ir liels un pa vidu, jebkura mašīnai ir ar lielāklu pašpārliecību."

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.