Testa brauciens

BMW X4 pirmais brauciens

BMW krosovers ar strauju un sportisku siluetu
Pamatīgi atsvaidzināta otrās paaudzes modeļa versija
Nodrošina izteikti komfortablu gaitu

Katrs puika zina, ka BMW X6 taisīts no X5, bet X4 no X3. Vai mūsdienās šī robeža ir tik izteikta? To nu noskaidrosim izbraucot ar pašu jaunāko X4. Šis X4 ir pamatīgi atsvaidzināta otrās paaudzes jeb G02 sērijas modeļa versija. Kā to atšķirt no 2018. gada izlaiduma? Pavisam vienkārši!

Jaunākajam X4 tipiskās BMW radiatora restes "nieres" priekšā ir savienotas, bet iepriekš vēl bija atdalītas. X4 vēl piešķirts arī īpašs restītes zīmējums, lai spilgtāk atšķirtos no radniecīgā X3. Savā visjaunākajā iterācijā BMW X4 kļuvis ārprātā komfortabls. 

Vadāmība varbūt vairs nav tik tieša un nepastarpināta kā tas bija pie modeļa iznākšanas, taču diez vai tas kādu vairs uztrauc. Paskatieties - tas auto ir reāli liels. Kad pretī brauc pa ielu vairs nevar saprast vai tas ir X6 vai tikai X4? Tas uz ko BMW gāja divu modeļa paaudžu garumā, beigu beigās ir izpildīts. 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.