Ziņas

Toyota Corolla Cross un Toyota bZ4X - divi spilgti jaunumi no Toyota

Toyota Motor Europe forums Briselē
Zīmola plāni 2022. gadam
Uzsvars uz hibrīdiem un elektroauto

Japāņu autogigantam Toyota ir grandiozi plāni 2022.gadam, kas skar vai visus alternatīvos piedziņas veidus, varbūt izņemot dīzeli. 

Lai saliktu visu pa plauktiņiem un saņemtu informāciju no pirmavota, TV Autoziņu filmēšanas grupa devās uz Toyota Motor Europe forumu Briselē. Ierobežots plašsaziņas līdzekļu pārstāvju loks tur tikai iepazīstināts ar gatavām nākotnes tehnoloģijām un jaunākajiem Toyota vieglo automašīnu modeļiem. 

Daži no tiem ir, kā mēdz teikt, tepat aiz stūra, piemēram Toyota Corolla Cross. 
Tā ir pasaulē visvairāk pārdotā vieglā auto modeļa krosovera versija. Taču vēl dedzīgāku interesi jau pirms foruma izraisīja hibrīdu pioniera pirmais 100% elektriskais modelis Toyota bZ4X. Gan Toyota Corolla Cross, gan Toyota BZ4X Eiropas, tostarp Latvijas tirgū nonāks 2022. gadā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.