Testa brauciens

Atjauninātā Škoda Kodiaq pirmais brauciens

Testējam modernizēto Kodiaq
Izteiksmīgi kosmētiskie uzlabojumi
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Škodas lielākajam krosoveram Kodiaq šogad veikta neliela kosmētiskā operācija, kā rezultātā braucošais Aļaskas lācis ticis pie modernākiem, šaurākiem un, ko tur slēpt, arī dusmīgākiem lukturiem. Mazliet retušēti arī bamperi, reste un aizmugurējie lukturi.

Dažkārt , lai panāktu lielu efektu, pietiek ar mazumiņu. Nebūtu tās ķezas ar pusvadītājiem, Škoda Kodiaq feisliftu izķertu kā karstus pīrādziņus. 


Automašīna labi izskatās, brīnišķīgi brauc......un atliek vien pārlaist šos dīvainos laikus, kad mikroviļņu krāsnis atņem maizi autoražotājiem . Pēc tam ikviens varēs tikt pie tāda Škoda Kodiaq, kādu izsapņojis.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Škoda Scala

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Nenovērtējiet Scala par zemu tikai tā cenas dēļ. Vairākās kategorijās tas ir labāks pat par cenas ziņā dārgākiem ģimenes auto – tam ir patīkama gaita, pienācīga vadāmība, moderna multimediju sistēma un iespaidīgs plašums gan aizmugurē sēdošajiem, gan bagāžnieka nodalījumā. Tā vienīgie trūkumi ir dažviet lētā salona apdare un tālākpārdošanas vērtība, kas nav tik augstā kā dažiem konkurentiem.