Testa brauciens

Toyota Yaris Cross testa brauciens

Testējam jauno Toyota Yaris Cross
Lielāks un praktiskāks
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Kad atveram Toyota mājas lapu, šķiet, ka ražotājs pārstāvēts visos automobiļu segmentos. Izņemot vienu. Tie ir pavisam mazie krosoveri.

Šoreiz TV Autoziņas viesojās Beļģijā, kur izbraucām ar jauno Toyota Yaris Cross. Pirmo Toyota mazo krosoveru, kas radīts īpaši Eiropai. Yaris Cross arī ražots Eiropā, Toyota rūpnīcā Francijā, turpat, kur top aktuālais Eiropas Gada auto Yaris. Tehniski abi modeļi ir līdzīgi, taču vizuāli - nepavisam. Piekritīsit, ka izskatīgs auto, un nemaz nav līdzīgs Toyota Yaris? 


Viltība ir tajā, ka automašīna ir veselus 25 cm garāka, gandrīz 10 cm augstāka, arī drusku platāka, Arī klīrenss ir pacelts par kādiem 2 - 3 centimetriem. Yaris Cross labi izskatās, tā ir lielāka un augstāka nekā mazauto. Tā ir piemērota pilsētai. Tai ir diezgan daudz vietas savam izmēram un negaidīti liels bagāžnieks.

To var savienot ar visām viedierīcēm. Tā ir ļoti droša, jo vairums asistentu ir standartā. Ir arī ekonomiska, lai neteiktu vairāk. Ir ari pievilcīga cena, labā komplektācijā ap 20 000 eiro. Ko tad vēl vajag no viena maza pilsētas džipa?

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.