Ziņas

Seat Ibiza un Arona modeļi piedzīvojuši modernizāciju

Uzlaboti Arona un Ibiza modeļi
Modernāki drošības asistenti un izklaides sistēmas
Dzinēju klāstā tikai benzīna dzinēji

Abi modeļi ieguvuši uzlabotu multimediju sistēmu ar 9,2 collu displeju, pilnībā digitālu 10,25 collu instrumentu paneli, noskaņojuma apgaismojuma opciju, jaunu multifunkcionālās stūres dizainu un dažādus drošības asistentus. 

To vidū ir inteliģentā aklās zonas monitorēšanas sistēma un ceļojumu asistents, kas patstāvīgi pratīs noturēt automašīnu braukšanas joslā, kā arī paātrināties un samazināt ātrumu. Tāpat jauninājumi veikti arī ārējā izskatā.

Vizuālās pārmaiņas ieturētas klasiskajā stilā, izveidojot jaunu radiatora režģa un priekšējā bampera dizainu, savukārt Arona krosoverā miglas lukturi atraduši sev jaunu pozīciju, atrodoties tuvāk dekoratīvajai radiatora restei.

Abiem modeļiem LED lukturi turpmāk būs iekļauti jau standartaprīkojumā. Tāpat paplašināta arī virsbūves krāsu palete un vieglmetāla disku izvēle.

Dzinēju gammā varēsim redzēt tikai benzīna dzinējus – 1,0 litra trīscilindru agregātu un 1,5 litru četrcilindru motoru. Tos var sasaistīt ar mehānisko vai automātisko DSG transmisiju.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Seat Leon hečbeks

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunākais SEAT Leon ir ļoti daudzpusīgs auto. Ja meklējat aizraujošu un ietilpīgu hečbeku ar bagātīgu aprīkojumu, Leon būs viena no pirmajām izvēlēm.

Lietota auto tests