Ziņas

Iznācis žurnāla What Car? pavasara numurs

Elektromobilitātes pielikums Jaunā strāva
Visi 2021. gada jaunie modeļi vienuviet
Lielo SUV salīdzinošais tests

Pie lasītājiem ir devies sadarbībā ar Circle K un Swedbank tapušais What Car? pavasara numurs, piedāvājot svarīgākos 2021. gada jaunumus un īpašu tematisko pielikumu.

Lai gan Covid-19 auto nozarē ir ieviesis pamatīgas korekcijas, tā turpina darboties ar pilnu sparu, gatavojot jaunus modeļus, strādājot pie novatoriskām tehnoloģijām un radot nebijušus pakalpojumus.

Tas viss ir radis atspoguļojumu žurnāla What Car? pavasara numurā, kurā piedāvājam pilnīgu pārskatu par 2021. jaunajiem automobiļiem, tajā iekļaujot pusotru simtu spēkratu, un iespaidus no pirmajiem braucieniem ar šīs sezonas nozīmīgākajiem modeļiem. To vidū ir Toyota Highlander, leģendārā BMW M3 un M4 jaunā paaudze, eksotiskais un ātrais Cupra Formentor, rallija homologācijas ūnikums Toyota GR Yaris un nākamās paaudzes Škoda Fabia, kura vēl tikai nonāks ražošanā, un citi.

Tradicionālo spēkratu apskatu kronis bez šaubām ir ekskluzīvais salīdzinošais tests, kurā spēkiem mērojies Land Rover Defender, Jeep Wrangler un Mercedes-Benz G-klase, lai noskaidrotu, kurš no tiem ir pelnījis spējīgākā apvidus auto titulu.

Pirmo reizi pielikums Jaunā strāva

Auto nozare un automobilisti ir visu laiku lielāko pārmaiņu priekšā, tās virzot Eiropas kursam uz klimata neitralitāti. Raugoties ierindas autobraucēja (un pat žurnālista) acīm, tās šķiet grūti aptveramas.

Tāpēc pirmo reizi esam sagatavojuši īpašu pielikumu Jaunā strāva. Sadarbībā ar Swedbank tapušā izdevuma nolūks ir dot ieskatu tajā, kas gaidāms šajā desmitgadē un pat tālākā nākotnē – ko paredz lielā politika, kādi varēti būt Latvijas ieguvumi no totālas elektrifikācijas, kā tiks veidota uzlādes infrastruktūra, kāda ir autoražotāju vīzija un galu galā kāda ir to autobraucēju pieredze, kuri, negaidot atbalstu, ar savu maku jau ir nobalsojuši par elektriskajiem automobiļiem.

Papildus tam pirmo reizi atsevišķi esam apkopojuši iespaidus no pirmajiem braucieniem ar elektrificētajiem automobiļiem, kuru kļūst aizvien vairāk un kuri jau tuvākajos gados veidos prāvu autoparka īpatsvaru. Tā mūsu jaunākajā pielikumā ir gan baterijas elektromobiļi, gan hibrīdi, gan īpašs ūdeņraža auto.

Tā kā transformējas ne tikai produkti, tas ir, automobiļi, bet arī ražošana, piedāvājam reportāžu no Bentley – slavenā limuzīnu firma videi draudzīgu risinājumu veidošanā iesaistās ar neparastām metodēm.

Pieprasiet What Car? jauno numuru preses tirdzniecības vietās, kā arī izmantojiet Circle K īpašo piedāvājumu – izdevīgu automazgāšanu visu vasaru! 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.