Testa brauciens

Porsche Macan pirmais brauciens

Modernizētais Porsche Macan
Uzlabojumi interjerā un balstiekārtā
Sadarbībā ar Auto Ziņas

Porsche Macan ir tāda automašīna, par kuru var jūsmot nekur nebraucot. Motorpārsegam jābūt aerodinamiskam un jāpilda citas funkcijas. Tāpēc tas ir caurumiem lukturu vietās. Pats vāks arī ir interesants, jo gaisa savākšana te ir kā Land Roverā caur pārsegu.

Kas attiecas uz motoru, tas nav jaudīgākais. Macan jau iepriekš tika pie 2 litru četru cilindru turbomotora, tāda paša kā varētu būt Audi. Tam ir tikai 245 zirgspēki, bet Porsche jau gan pacenties, lai Macan brauktu kā Porsche. Tam ir viss, kā pienākas - skaņa, paātrinājums un atbilstoša balstiekārta, kas pēdējās modernizācijas gaitā tika pilnveidota. 

Macan laikam ir pēdējais analogais Porsche pašreizējā modeļu rindā. Citiem te viss jau ir skārienjutīgs. Te joprojām ir viduskkonsole daudzām fiziskām pogām, te var viskaut ko izspaidīties. 

Ekrāns gan ir jaunais, mazāks bet dizains un programmatūra tāda pati kā jaunajiem Porsche Taycan. Visas funkcijas ir dublētas. Varam lietot skārienjutīgo ekrānu vai vecos kloķus apakšā. Panelis arī ir analogais! Pa vidu vēl arvien ir vecais labais tahometrs. Labajā pusē gan ir actiņa ar maināmo ekrānu. 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!