Ziņas

6. aprīlī Latvijā notiks pilnīgi jaunā BMW M4 digitālā pirmizrāde

Jaunā BMW M4 prezentācija
xDrive pilnpiedziņa un mehāniskās transmisijas opcija
BMW Latvija

Ņemot vērā valstī un pasaulē valdošos apstākļus, pilnīgi jaunā BMW M4 Latvijas pirmizrādi šoreiz norisināsies bez skatītājiem.Iespaidīgā spēkrata pirmizrādi varēs vērot tiešraidē, kas būs pieejama BMW Latvija Facebook un Youtube kontos. Sekojiet līdzi un uzziniet vairāk BMW Latvija Facebook vietnē.

Pirmais, oriģinālais BMW M3 dienas gaismu ieraudzīja pirms 35 gadiem un kopš tā laika tas kļuvis par sporta auto ikonu.

Ar pilnīgi jaunajiem sestās paaudzes BMW M3 un otrās paaudzes BMW M4 Bavārijas ražotājs spēris vairākus soļus uz priekšu, nekautrējoties no provokatīviem jauninājumiem, vienlaikus saglabājot oriģinālā BMW M3 tradīcijas.


No vienas puses pilnīgi jaunie BMW M3 un BMW M4 būs pieejami arī ar M xDrive pilnpiedziņas sistēmu, bet no otras puses BMW saglabās iespēju pūristiem pašiem pārslēgt pārnesumus – BMW M3 un BMW M4 kā vienīgie savā klasē būs pieejami ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Jāatzīmē, ka vairums klientu gan izvēlēsies pilnīgi jauno astoņu pakāpju M Steptronic automātisko pārnesumkārbu.

Sporta auto ar spēcīgiem sacīkšu gēniem – pilnīgi jaunie BMW M3 un BMW M4 radīti vienlaikus ar BMW M4 GT3 sacīkšu automobili, pārņemot vairākus no tehniskajiem risinājumiem un regulējumiem. Tādējādi veiktspēja un vadāmība jaunākās paaudzes BMW M3 un M4 ir tik iespaidīga kā vēl nekad. Plašāka informācija par izteiksmīgo modeli, to starpā par jaunākajām tehnoloģijām un tehniskajiem rādītājiem, atrodama oficiālajā BMW mājaslapā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.