Ziņas

Hyundai atklāj jauno Tucson

Unikāls dizains un jaunas paaudzes hibrīda piedziņa
Latvijā ieradīsies 2020. gada decembrī
Sākumcena - 22 990 eiro

Jaunais Tucson ieradies ar vairākiem uzlabojumiem. 

Jaunās paaudzes hibrīda sistēma, elektroniski regulējama balstiekārta, nepārtraukti mainīga vārsta ilguma (Continuously Variable Valve Duration, CVVD) benzīna turbodzinējs un dekoratīvajā režģī integrētie dienas gaismas lukturi, kas pieejami jau standartaprīkojumā.

Pilnīgi jaunais Tucson ir pieejams trīs aprīkojuma līmeņos: Comfort, Style un Premium. Bagātīgākajā versijā tas iegūs ar 10,25 collu krāsainu skārienekrānu un Bluelink telemātikas pakalpojumus, elektroniski vadāma balstiekārta, elektroniska E-Shift un aklās zonas brīdināšanas sistēma. 

Aklās zonas monitors ir jaunums šajā segmentā: kad vadītājs pārslēdzas uz pagrieziena signālu joslas maiņai, 10,25 collu displejā redzams, kas notiek aklajā zonā. Tas papildina spoguļos redzamo attēlu un uzlabo redzamību tumsā un lietū.

Drošības sistēmu klāstā būs pieejama krustojuma radaru sistēma, frontālās sadursmes novēršanas palīdzības sistēma ar gājēju, velosipēdistu un automašīnu noteikšanu.

1,6 T-GDI 230 ZS Hybrid 4WD 6AT modeļi ir pieejami arī ar pilnpiedziņu, kurai būs pieejamit trīs bezceļa režīmi - mud, sand, snow.

Par papildus maksu iespējams iegūt uz navigācijas sistēmas bāzes strādājošo paškontrolējošo ātruma uzturētāju (Smart Cruise Control Curve, NSCC-C). Sistēma samazina ātrumu pirms līkuma un pēc tam atkal to palielina līdz iepriekšējam līmenim.

Tāpat pieejama arī tālvadības pašparkošanās sistēma: Remote Smart Park Assist. Šī papildaprīkojuma sistēma ļauj ar tālvadības pults palīdzību iedarbināt automašīnu, kā arī likt tai braukt uz priekšu un atpakaļ. Pateicoties šai sistēmai, automašīnu var viegli noparkot arī šaurās vietās.

Pirmās jaunās Hyundai Tucson automašīnas Latvijā nonāks 2020. gada decembrī.

Tucson sākumcena -  22 990 eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Hyundai Tucson

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Hyundai Tucson ir laba vērtības un cenas proporcija, pievilcīgs vizuālais izskats un plaša labu motoru izvēle, taču gaitas un vadāmības īpašību ziņā tas atpaliek no dažiem konkurentiem.