Ziņas

Jaunais Škoda Octavia iegūst prestižu Austrijas auto nozares apbalvojumu

Octavia uzvarējusi vidējās klases auto kategorijā
Žūrijas sastāvā 100 locekļi
Uz galveno titulu pretendē 32 automašīnas

Austrijas Automašīnu asociācija (ARBÖ) jaunajai Škoda Octavia piešķīrusi Austrijas “Gada auto” titulu “Große Österreichische Automobil-Preis”. 

Ceturtās paaudzes modelis pasludināts par uzvarētāju kategorijā “vidējas klases auto”, kurā tika vērtētas automašīnas, kuras maksā no 20 001 līdz 50 000 eiro. Tā ir pirmā reize, kad Octavia iegūst šo balvu, kuru iepriekšējos gadus divreiz saņēma Škoda Superb.

Žūrija sastāvēja no 100 locekļiem, kuru vidū bija eksperti, slavenības un asociācijas žurnāla “Freie Fahrt” lasītāji. COVID-19 pandēmijas dēļ šogad balvas pasniegšanas ceremonija tika novadīta Porsche Holding galvenajā mītnē Zalcburgā. 

Jaunā Škoda Octavia šobrīd ir pārdotākā automašīna Austrijā.

Šogad par “Große Österreichische Automobil-Preis” apbalvojuma nominantiem tika izvēlētas 32 automašīnas, kuras Austrijas tirgū tika atklātas starp 2019. gada 1. novembri un 2020. gada 31. oktobri.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Škoda Scala

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Nenovērtējiet Scala par zemu tikai tā cenas dēļ. Vairākās kategorijās tas ir labāks pat par cenas ziņā dārgākiem ģimenes auto – tam ir patīkama gaita, pienācīga vadāmība, moderna multimediju sistēma un iespaidīgs plašums gan aizmugurē sēdošajiem, gan bagāžnieka nodalījumā. Tā vienīgie trūkumi ir dažviet lētā salona apdare un tālākpārdošanas vērtība, kas nav tik augstā kā dažiem konkurentiem.