Ziņas

Japāņu zīmols rada retro Toyota RAV4 ar nosaukumu Buddy

Retro Toyota RAV4
Dizainā manāmas stila iezīmes no ASV apvidniekiem
Par pieejamību Eiropā ziņu nav

Kamēr Suzuki izveidojuši uz RAV4 bāzes veidotu krosoveru, japāņu zīmols Mitsuoka radījis vēl īpašāku RAV4 versiju. Tās nosaukums ir Buddy un vizuāli tā atgādina īstenu ASV apvidus auto, atmiņā atsaucot Chevrolet K5 Blazer – pamatīgas BFGoodrich riepas ar 80. gadu  stila tērauda diskiem, hromēti bamperi un masīvs dekoratīvais radiatora režģis.

Uzlūkojot apvidnieka sānu profilu, zināmas līdzības ar RAV4 ir vieglāk saskatāmas, taču SUV vizuālās pārvērtības aizmugurē ir pavisam ekstrēmas. Šeit redzamas iezīmes no Jeep Grand Wagoneer un Cadillac Brougham.

Dzinēju arsenālā nebūs atmosfēriskie V8. Tā vietā Buddy no RAV4 aizguvis 2,0 litru četrcilindru benzīna turbomotoru un 2,5 litru benzīna hibrīddzinēju, kas darbojas tandēmā ar pilnpiedziņu.

Pagaidām interjera attēli netiek publicēti, taču sagaidāms, ka arī šeit būs redzamas neskaitāmas atsauces no “vecajiem laikiem”.

Oficiāli zināms, ka no 26. novembra Japānā sāksies Buddy pasūtījumu pieņemšana. Par pieejamību Eiropas tirgū šobrīd informācijas nav.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.