Ziņas

Porsche laiž klajā jaunus Panamera modeļus ar jaudu līdz 700 ZS

Līdz šim jaudīgākie Panamera
Pieejami no decembra sākuma
Sākumcena - 110 369 eiro

Porsche noslēdz jauno Panamera produktu klāstu ar modeļiem, kuru vidū ir flagmanis ar 514 kW (700 ZS) lielu jaudu un 870 Nm griezes momentu. Jaunā Panamera Turbo S E-Hybrid tagad ir atjaunotās produktu līnijas jaudīgākais modelis. Tas ir aprīkots ar 420 kW (571 ZS) četrlitru V8 divturbīnu motoru un 100 kW (136 ZS) elektromotoru.

Pateicoties jaunajam 17,9 kWh akumulatoram un optimizētiem braukšanas režīmiem, modeļa tikai ar elektroenerģiju nobraucamais attālums ir palielināts par 30 %. Tas attiecas arī uz jauno Panamera 4 E-Hybrid, kur elektromotoru tāpat kā iepriekš papildina 243 kW (330 ZS) 2,9 litru V6 divturbīnu motors, kā rezultātā tiek nodrošināta 340 kW (462 ZS) sistēmas jauda.

Panamera produktu klāsts tika papildināts ar modeli 4S, kura motors spēj sasniegt 324 kW (440 ZS) jaudu. Tas ir aprīkots ar visām jaunāko uzlaboto modeļu optimizētajām funkcijām, piemēram, šasiju, konstrukciju, aprīkojumu un informatīvā izklaide sistēmu.

Visu jauno Panamera modeļu šasijas un vadības sistēmas ir optimizētas gan sportiskuma, gan komforta ziņā. Dažiem modeļiem tika īstenota pilnībā jauna vadības stratēģija. Jaunās paaudzes stūres vadības sistēma un jauna dizaina riepas nodrošina uzlabotu sānu dinamiku un precizitāti.

Panamera Turbo S E-Hybrid flagmaņmodeļa standartaprīkojumā ietilpst visas pašlaik pieejamās šasijas un vadības sistēmas, piemēram, elektriskās sasveres stabilizācijas sistēmas Porsche dinamiskā šasijas vadība Sport (PDCC Sport), kas ietver Porsche griezes momenta vektorizācijas sistēmu Plus (PTV Plus), aizmugurējā stūrējamā ass ar ssstūres pastiprinātāju Plus, kā arī Porsche keramiskā kompozītmateriāla bremžu (PCCB) sistēma.



Jaunos Porsche Panamera modeļus var pasūtīt jau tūlīt, un pie oficiālajiem pārstāvjiem tie būs pieejami no decembra sākuma. Vācijā modeli Panamera 4 E-Hybrid var iegādāties sākot no 110 369 eiro. Panamera 4S var iegādāties sākot no 115 241 eiro, bet Panamera Turbo S E-Hybrid var iegādāties sākot no 185 537 eiro. Cenā ir iekļauts pievienotās vērtības nodoklis un attiecīgajai valstij paredzētais aprīkojums.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!