Ziņas

Fotoreportāža no Auto 2020 speciālizlaiduma Ķīpsalā

Auto 2020 izstāde
Trīs dienas Ķīpsalā
Foto apskats

Ja parasti izstāde Auto ieskandināja automobiļu entuziastu sezonas sākumu pavasarī, tad šogad tajā laikā visa pasaule bija piespiedu kārtā apstājusies. 

Tomēr sabiedrības interese par auto un ar tiem saistītajiem pasākumiem nav mazinājusies, tādēļ izstādes speciālizlaidumā apmeklētājus priecēs krāšņi pārbūvēti auto, klasiskie spēkrati, jaunie automobiļi, komerctransports, kā arī iekārtas, instrumenti un aksesuāri auto apkopei.

Apmeklētāju interesi visvairāk piesaista unikāli, neparasti un oriģināli pārbūvēti automobiļi, kuriem Auto 2020 speciālizlaidumā tiks rīkots konkurss Auto Exotica Award 2020 kopumā 11 nominācijās – sākot ar skaistākajiem klasiskajiem un restaurētajiem auto un beidzot ar krāšņāko aerogrāfiju un interesantāko pašbūvēto auto, piemēram, Latvijā viszemāko zaporožecu.

Savukārt konkursa "What Car? Car of the Year 2020" nomināciju uzvarētājus – BMW 3. sērija, Ford Puma, Škoda Scala un Superb Combi, Peugeot 5008, Toyota Corolla, Kia Picanto u. c. savā ekspozīcijā būs izstādījis Latvijas autopircēju ceļvedis WhatCar.lv, kas Latvijā pārstāv pazīstamo britu izdevumu "WhatCar?".

“Auto 2020” speciālizlaidums ir piemērots visai ģimenei, jo dažādos konkursos un aktivitātēs varēs piedalīties arī bērni, piemēram, VR Gaming Latvija stendā variejusties sacīkšu autobraucēja ādā, izbraucot ar virtuālās realitātes autosacīkšu simulatoru. Tāpat ir iespēja vērot profesionālus šovus ar velosipēdiem – velotriālu, BMX freestyle un BMX Flatland, kā arī baudīt priekšnesumus pie PartyBus skatuves.

Aplūko fotogaleriju!

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.