Ziņas

Turpmāk Škoda automašīnas varēs nopirkt arī tiešsaistē

Auto tirdzniecība internetā
Iegādājies auto, neizejot no mājas
Škoda modeļu klāsts

Škoda automašīnu iegāde tiešsaistē ietver pilnu iegādes ciklu – sākot ar auto izvēli līdz iespējai attālināti parakstīt līgumu un veikt pirmo iemaksu. Mājaslapā iespējams apskatīt gan bildes, gan video materiālus, vienlaikus sniedzot iespēju iepazīties ar īpašajiem piedāvājumiem un akcijām.

“Ārkārtējā situācija ir ļāvusi mums pārskatīt iespējas, kā varam savus pakalpojumus digitalizēt vēl vairāk. Šodien tiešsaiste nav vairs tikai palīgs vai izklaide, tā ir multiplatforma, uz kuras pamata darbojas modernā pasaule, un pieejama visiem un visur. Šie e-komercijas attīstības soļi ir skāruši arī nozares, kurās pirms desmit, piecpadsmit gadiem virtuālā iepirkšanās nebija iedomājama, taču iegāde tiešsaistē ir kļuvusi par šodienas jauno normu,” saka Māris Jansons, Auto 100 Latvijas filiāles vadītājs. 

Pircējiem tiek piedāvāti aktuālie modeļi - Fabia, Scala, Octavia, Kamiq, Karoq, Kodiaq un Superb.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.