Ziņas

Alpina pārveido BMW X7 - 621 ZS un 4,2 sekundes līdz 100 km/h

Jaudīgākais Alpina modelis
290 km/h maksimālais ātrums
Pirmās piegādes šī gada beigās

Uzlabojot X7 M50i versiju, kas ietver 4,4 litru V8 benzīna turbomotoru, izdevies iegūt būtisku jaudas palielinājumu. XB7 sasniedzis 621 ZS, kas ir par 90 zirgspēkiem vairāk nekā standarta automašīnai. Vienlaikus izdevies griezes momentu palielināt no 750 līdz 800 Nm, padarot to par jaudīgāko Alpina modeli.

Tas nozīmē, ka 2655 kg smagais SUV līdz 100 km/h spēj paātrināties 4,2 sekundēs, bet maksimālais ātrums elektroniski ierobežots pie 290 km/h atzīmes, kas ir par 40 km/h vairāk nekā standarta X7 M50i.

Alpina norāda, ka jaunais XB7 demonstrēs nepārspējamu veiklību, pateicoties aizmugures riteņu stūrēšanas sistēmai, pneimatiskajai balstiekārtai (Sport+ režīmā klīrenss tiks pazemināts par 40 mm), pašbloķējošajam diferenciālim, Brembo bremzēm un īpaši izstrādātiem piekares regulējumiem.

Vizuāli XB7 no X7 atšķir lielākas gaisa ieplūdes atveres, jauns bamperu dizains, Alpina difuzors un citi aerodinamiskie elementi. Standarta versijā XB7 iegūs 21 collas diskus, bet par papildus maksu varēs dabūt 23 collu riteņus ar Pirelli riepām, kas īpaši izstrādātas šai modifikācijai.

Līdzīgi kā standarta X7, arī šeit salonā pieejams sešu vai septiņu sēdvietu izvietojuma formāts. Alpina pienesums materializēsies sportiskā stila stūrē, stikla iDrive kontrolierī un daudzviet redzamajos Alpina logotipos. Aprīkojuma sarakstā redzēsim arī trīsdaļīgo panorāmas jumtu un griestu apšuvumu ar LED apgaismojumu.

Alpina XB7 sākumcena Vācijā ir 155 000 eiro. Pirmie klienti jauno SUV saņems jau šī gada beigās.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.