Ziņas

Kia pagarina automašīnu garantiju visā pasaulē

Pagarinātā garantija
Paredzēts tiem, kuri pandēmijas dēļ nevar apmeklēt autoservisu
Attieksies uz vairāk nekā 500 000 automašīnām

Kia Motors Korporācija paziņojusi par garantijas termiņa pagarināšanas  programmas izveidi. Jaunievedums paredzēts, lai atbalstītu klientus visa pasaulē, kas COVID-19 pandēmijas dēļ iespējams nevar brīvi apmeklēt autoservisu un paredzētās garantijas apkopes. 

Jaunā programma darbosies 142 valstīs visā pasaulē un attiecas uz visiem Kia transporta līdzekļiem  ar oriģinālo ražotāja garantiju, kam termiņš beidzas starp šī gada 1. februāri un 30. aprīli. Programmas ietvaros visiem šiem transporta līdzekļiem garantija tiek pagarināta līdz 2020. gada 30. jūnijam. Programmā ietilpst visas Eiropas Savienības valstis un Eiropas Brīvā tirdzniecības zona, kur Kia nodrošina savu unikālo 7 gadu, 150 000 km garantijas piedāvājumu. 

Kia Motors ir pārliecināti, ka vairāk nekā 500 000 klientiem visā pasaulē šis piedāvājums sniegs reālu ieguvumu. 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.