Ziņas

Jaunais Toyota Proace City Verso pieejams Latvijā

Jaunais Toyota Proace City Verso
5 un 7 sēdvietu versijas
Pieejams Latvijā

Universāls modelis

Toyota Proace City Verso ir universāls, dažādiem darbiem pielāgojams transportlīdzeklis. Piedāvājumā ir dažāda garuma virsbūves no 4,4 līdz 4,7 m, un sēdvietu skaits ir no 5 līdz 7 (garai virsbūvei).

Plašajā dzinēju klāstā ir benzīna un dīzeļa iekārtas, kas sasniedz no 100 līdz 130 ZS, un manuālā vai 8 pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Gudri risinājumi

Februārī Latvijā tiek prezentēts Proace City Verso pasažieru furgons, bet kravas furgona debija paredzēta pavasarī. Gluži kā Proace Verso, arī Proace City Verso tiek piešķirta 5 gadu vai 200 000 km garantija.

Verso modeļa papildaprīkojumā ir panorāmas jumta lūka, kas paspilgtina jebkura brauciena iespaidus, bet zem tā – papildu mantu uzglabāšanas nodalījums. Piekļūšana bagāžas nodalījumiem ir ērtāka, jo aizmugurējo durvju logs ir atverams.

Preach City Verso piedāvā dažādus interjera plānošanas risinājumus: otro sēdvietu rindu var aprīkot ar trīs individuālām sēdvietām vai viena dīvāna tipa daļu ar attiecību 60:40. 4,7 m garajā modelī var pievienot trešo sēdekļu rindu – tās pozīciju iespējams mainīt, pastumt uz priekšu un atpakaļ, lai atvieglotu pieaugušo cilvēku izvietošanu.

Visi otrās rindas sēdekļi ir aprīkoti ar Isofix bērnu sēdeklīša stiprinājumiem – tā ir vēl viena unikāla īpašība šajā klasē.

Augsta līmeņa drošība standarta aprīkojumā

Verso modeļi standartā ir aprīkoti ar plašu Toyota Safety Sense komplekta aktīvo drošības sistēmu klāstu: sadursmes novēršanas sistēmu ar autonomo bremzēšanu, ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēmu (RSA), brīdinājumu par izbraukšanu no joslas (LDA) un autovadītāja uzmanības noturēšanas sistēmu, kā arī ar kruīza kontroli.

Papildaprīkojumā pieejamas arī tādas Toyota modernākās sistēmas kā aklo zonu monitors (BSA), inteliģentā stāvvietā novietošanas palīgsistēma (SIPA), ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēma ar plašāku darbības diapazonu (RSA), automātisko tālo gaismu funkcija (AHB) un stāvvietā novietošanas palīgsistēmas ar sensoriem.

2019. gads bija Toyota rekordu gads Baltijas valstīs, bet ražotāja komercmodeļi palielināja savu tirgus daļu: gandrīz katrs piektais Baltijas valstīs pārdotais vidēja izmēra furgons bija Proace (tirgus daļa 18,6%). Kad Toyota komerciālo transportlīdzekļu saimei pievienosies Proace City modeļi, klientiem būs vēl plašākas izvēles iespējas.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.