Ziņas

Hyundai iepazīstina ar atjaunināto i30 modeļu gammu

48 V hibrīda dzinējs patērē mazāk degvielas
N Line pirmo reizi tiek piedāvāts universāla modelim i30 Wagon.
Prezentācija gaidāma Ženēvas Starptautiskajā auto izstādē

Virsbūves krāsu klāstu papildina trīs jaunas krāsas, bet virsbūves toņiem pievienojušās sešas jaunas izvēles.

Modernāku izskatu ir ieguvis arī i30 salons. Salonu bagātina trīs akcenta krāsas – Pewter Gray, Ebony Brown un Charcoal Gray. Joprojām ir pieejams arī salona interjers melnā krāsā. Kā sēdekļu apšuvumu ir iespējams izvēlēties audumu, ādu vai auduma un ādas kombināciju. Pavisam ir pieejamas astoņas sēdekļu apšuvuma alternatīvas.

N Line tiek piedāvāts visam i30 saimes virsbūvju klāstam

Pirmo reizi vēsturē N Line aprīkojuma līmenis tiek piedāvāts ne tikai i30 Hatchback un i30 Fastback, bet arī i30 Wagon modelim. Hyundai i30 jaunajā N Line modeļu klāstam piemīt sportiskāks eksterjers – priekšējais režģis ir platāks un zemāks, savukārt priekšējie lukturi ir atjaunināti, sekojot modeļa jaunajam priekšējās un aizmugurējās daļas dizainam. Platais difuzors vēstī par automobiļa jaudu. Jaunais aizmugurējo miglas lukturu novietojums rada iespaidu, ka automobiļa smaguma centrs atrodas tuvāk zemei. N Line modeļu klāstam ir pieejamas arī jaunas 17” un 18” collu alumīnija disku alternatīvas.

Savienojamības pakalpojumi

Modernizētā i30 salonā būs redzams 7 collu digitālais instrumentu panelis un jaunais 10,25 collu krāsainais skārienekrāns, kas būs pieejams Android Auto un Apple Car Play. Tāpat turpmāk mobilo tālruni automobiļa sistēmai var pieslēgt, neizmantojot kabeli. Jaunā i30 modeļu klāsta automobiļos ir kļuvusi iespējama arī Qi standartam atbilstošā mobilo tālruņu bezvada uzlāde.

Jaunumi dzinēju un pārnesumkārbu klāstā

Autoražotājs jaunajam Hyundai i30 dzinēju klāstam piedāvā jaunas iespējas un motora-pārnesumkārbas kombinācijas. Dzinēju klāsta jaunums ir 48 V vieglais hibrīddzinējs, kuru piedāvā kombinācijā ar 1,0 T-GDI 120 ZS benzīna dzinēju, i30 motoru klāsta virsotnē esošais 1,5 T-GDI 160 ZS benzīna dzinējs, kā arī 1,6 CRDI 136 ZS dīzeļdzinējs. 

Tām pašām dzinēju alternatīvām tiek piedāvāts arī inteliģenta sešpakāpju pārnesumkārba (Intelligent Manual Transmission, iMT) vai septiņpakāpju divsajūgu automātiskā pārnesumkārba (7-DCT).

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Hyundai Tucson

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Hyundai Tucson ir laba vērtības un cenas proporcija, pievilcīgs vizuālais izskats un plaša labu motoru izvēle, taču gaitas un vadāmības īpašību ziņā tas atpaliek no dažiem konkurentiem.