Ziņas

Atklātībā nonācis jaunais Hyundai i20

Jaunais Hyundai i20 hečbeks
Ievērojamas pārmaiņas eksterjerā
Iespējama trīsdruvju modifikācija

Attēlos redzāmos, ka i20 piedzīvojis iespaidīgas vizuālās pārmaiņas. Automašīnas priekšējais tēls kļuvis agresīvāks, salīdzinot ar tā priekšteci. Tāpat šeit saskatāmas līdzības ar izmēros mazāko i10 hečbeku. Svarīga loma kopējā tēlā uzticēta LED lukturiem un apjomīgam radiatora režģim, nedaudz atgādinot zīmola flagmani Santa Fe.

Tāpat sānos redzama hromēta logu līnija, norādot uz Hyundai centieniem pietuvoties Ford Fiesta un Audi A1 kvalitātes standartiem.

Tehniskā specifikācija pagaidām netiek atklāta, taču i20 varētu aizgūt jaunākās tehnoloģijas no i10 un Kona modeļiem.

Vienlaikus netiek izslēgta iespēja, ka i20 klāstā būs elektriskās piedziņas modifikācijas, kas varētu palīdzēt Dienvidkorejas zīmolam īstenot striktos ES emisiju mērķus.  

Sagaidāms, ka jaunais i20 tirdzniecībā nonāks 2020. gada beigās vai nākamā gada sākumā. Par trīsdurvju versijas pievienošanos skaidrības nav, savukārt sportiskā i20 N modifikācija šim modelim visdrīzāk ies secen. 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Hyundai Tucson

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Hyundai Tucson ir laba vērtības un cenas proporcija, pievilcīgs vizuālais izskats un plaša labu motoru izvēle, taču gaitas un vadāmības īpašību ziņā tas atpaliek no dažiem konkurentiem.