Ziņas

Latvijā ieradies sportiskais Corolla GR Sport

Sportiska Corolla modifikācija
Apvienojumā ar 1,8 un 2,0 litru hibrīddzinējiem
Ieradies jau Latvijā

Pagājušajā Ženēvas auto izstādē prezentētais otrais Toyota sportisko automobiļu ģimenes loceklis Corolla GR Sport ieradies Latvijā. 

Toyota zīmols nolēmis piešķirt īpaši sportisku odziņu lielai daļai klāsta modeļu un Latvijā pircēju cienītais Corolla nav izņēmums. Tāpat kā iepriekš prezentētais Yaris GR Sport, jaunais Corolla GR Sport modelis atšķiras ar savu izskatu un ar labākām vadības īpašībām. 

Atšķirībā no GRMN modifikācijas, kas Corolla pārvērš par īstu karsto hečbeku, GR Sport ir ekvivalents R-Line, GT-Line un ST-Line modifikācijām. Līdzīgi kā konkurentiem, arī Toyota likusi uzsvaru vizuāliem uzlabojumiem - Corolla GR Sport apvieno agresīvāku eksterjeru ar standarta 1,8 un 2,0 litru hibrīda dzinējiem. 

No standarta versijas GR Sport atšķiras ar modificēto radiatora režģi, zemākiem sānu sliekšņiem, eksluzīva dizaina, 18 collu vieglmetāla diskiem, aizmugures difuzoru un citiem akcentiem. Aprīkojumā iekļauti arī LED lukturi, tonēti aizmugures logi un miglas lukturi. 

Tāpat pieejams arī virsbūves divtoņu krāsojums, bet interjerā nozīmīga loma atrvēlēta sporta sēdekļiem ar ādas apdari. 

Hečbeka un universāļa versija vienlaikus tiek prezentēta visās trijās Baltijas valstīs.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.