Ziņas

BMW laiž klajā jaunu informāciju par IX3 elektrisko krosoveru

BMW IX3 elektruauto
282 ZS un 400 Nm
440 km ar vienu uzlādi

Kamēr Audi un Mercedes-Benz jau laiduši pārdošanā savus elektriskos SUV (krosoverus), BMW joprojām nav sākuši pat ražot savu konkurentu šiem premium līmeņa elektroauto. Tā nosaukums ir IX3 un tas būs pirmais BMW modelis, kurā tiks pielietota jaunā, piektās paaudzes eDrive tehnoloģija. Nākamie būs BMW i4 un iNext. 

BMW informē, ka IX3 ražošana sāksies nākamgad bavāriešu kompānijas kopuzņēmumā Ķīnā. Uzsvars BMW pirmajā elektro-SUV tikšot likts ne tik daudz uz baterijas izmēru, bet gan uz lielāku efektivitāti. 74 kWh baterija ļaušot veikt līdz pat 440 km ar vienu uzlādi.  Tas ir attālums, ko iepriekš bija iespējams veikt tikai ar lielākām un smagākām baterijām.

Turklāt jaudas parametri būs teju vienlīdz cienījami, kā Jagiuar I-Pace: 282 ZS un 400 Nm, savukārt braukšanas ziņā IX3 piedāvāšot “tipiskas BMW vadīšanas sajūtas”.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.