Ziņas

Mitsubishi Outlander PHEV Japānā atzīst par ideālu transportlīdzekli dabas katastrofu izraisītās krīzēs

Mitsubishi noslēdz kārtējo vienošanos par Outlander PHEV piegādēm Japānā
Krīzes brīžos Outlander PHEV darbojas kā elektroenerģijas avots
Vienošanās par Outlander PHEV piegādēm noslēgtas jau ar 10 Japānas lielpilsētām

Mitsubishi Japānā noslēguši vienošanos par Outlander PHEV paātrinātām piegādēm Aiči prefektūrai, ko visbiežāk skar dažādas dabas katastrofas. Kā pierādījies, tādi transportlīdzekļi kā Outlander PHEV, kas var darboties gan ar fosilo degvielu, gan elektroenerģiju šādās krīzes situācijās ir ļoti noderīgi, ne tikai kā pārvietošanās līdzeklis, bet arī elektrības ģenerators brīžos, kad elektroapgādē radušies traucējumi vai arī tās nav vispār.

Kā zināms, Aiči prefektūras lielākajā pilsētā Okazaki atrodas gan Mitsubishi pētniecības centrs, gan galvenās ražotnes, tāpēc šāda vienošanās šķiet itin loģisks solis. “Dabas katastrofas pie mums var notikt kuru katru brīdi”, skaidro Takao Kato, Mitsubishi Motors Corporation vadītājs. “Mēs tieši šeit ražojam Outlander PHEV, tāpēc priecē, ka vietējās varas amatpersonas saprot šo transportlīdzekļu ideju”.

Vienošanās paredz, ka Mitsubishi nebūs jātērē laiks, lai apstiprinātu birokrātiska rakstura informāciju ar vietējām amatpersonām, bet tā vietā tas varēs ķerties pie palīdzības sniegšanas krīzes skartajiem cilvēkiem. Okazaki ir jau desmitā pilsēta Japānā, ar kuru Mitsubishi noslēguši šādu vienošanos.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!