Ziņas

Ford apmaksās drošas braukšanas kursus Mustang Shelby GT500 pircējiem

Mustang Shelby GT500
Viens no visu laiku jaudīgākajiem Mustang
Ford uz sava rēķina apmācīs jaunos īpašniekus braukt ar šo auto

Jaunais Ford Mustang Shelby GT500 vairs nav vienkāršs amerikāņu muskuļauto ar Mustang logo. Ar 760 ZS un 847 Nm, kas ir galvenie parametri 5,2 litru tilpuma V8 spēkstacijai zem motora pārsega tas ir tuvāk daudz tuvāk superkāriem, nekā, piemēram bāzes versijas Mustang EcoBoost.

Mustang nav tik viegli vadīt, kā, piemēram, M3 vai Cayman, taču sēžot pie stūres šim monstram, kas 0-96 km/h paātrinājumu spēj veikt 3,5 sekundēs, ikvienam autovadītājam būtu vēlama izpratne par to, ko viņš dara. Ford to labi apzinās, tāpēc (vismaz Amerikā) piedāvā ekskluzīvus GT500 braukšanas kursus ikvienam šī modeļa sporta auto pircējam.

Kursi notiek Charlotte Motor Speedway trasē Konkordā, Ziemeļkarolīnas štatā, kur izveidota Ford Performance Racing skolas filiāle, lai apmācītu Shelby GT500 īpašniekus tajās evērģelībās, kādas ikviens normāls Mustang pircējs plāno darīt praktiski uzreiz pēc auto iegādes – trase, dragreiss un viss pārējais.

Ford Performance instruktoru galvenais uzdevums ir uzskatāmi parādīt jaunajiem GT500 īpašniekiem to, ko viņu auto ir vai nav spējīgs izdarīt. Turklāt Ford arī samaksās par šiem kursiem – īpašniekam pašam jāsedz tikai ceļš uz trasi un viesnīcas izdevumi.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!