Ziņas

Jaunais Mitsubishi Outlander PHEV krosovers jau ir pārdošanā, zināma arī cena

Mitsubishi Outlander PHEV 2019
Uzlabojumi visās pozīcijās, pārdošanā tagad
Outlander PHEV cena, sākot no 33 900 eiro

Pārdošanā Latvijā nonācis jaunākās paaudzes Mitsubishi Outlander PHEV, jeb – Outlander ar hibrīddzinēju, kura akumulators ir uzlādējams arī no parastas rozetes kā klasiskam elektroauto. Tieši tāpēc Mitsubishi to pozicionē kā „kaut ko vairāk par elektroauto”,  un faktiski tas ir arī kaut kas vairāk nekā vienkārši hibrīds.  Šī modeļa līdzšinējā interpretācija ar saviem pārdošanas rezultātiem ierindojās pirmajā vietā Eiropā savā segmentā, pirms diviem gadiem tas bija pats populārākais PHEV visā pasaulē.

Mitsubishi Outlander PHEV hibrīdsistēmu joprojām veido 2,4 litru tilpuma benzīna motors ar elektromotoru, taču jaunākajā versijā tam ir lielāka efektivitāte, skaidro Mitsubishi.

Visās pozīcijās tehniskie rādītāji ir iespaidīgāki – lielāka ģeneratora atdeve, lielāka baterijas kapacitāte (13,8 kWh), uzlabota PHEV operētājsistēma un lielāka elektromotora jauda. Kopējā sistēmu efektivitāte ir tik liela, ka šis automašīnas patēriņš tikai 2 l/100 km.

Jaunākajam Oulander PHEV ir pēc  Lancer Evolution parauga veidota SAWC jeb Super All Wheel Ciontrol pilnpiedziņas sistēma ar diviem jauniem braukšanas režīmiem – Sport un Snow. Pārstrādāta arī balstiekārta, kā rezultātā stūres reakcija ir vēl ātrāka.

Pārmaiņas ir redzamas arī dizainā – jauna radiatora reste, lukturu optika, savukārt salonu rotā jauna dizaina sēdekļi ar augstvērtīgas ādas apdari (atkarībā no izvēlētā aprīkojuma). Tāpat papildināts arī aprīkojuma saraksts, ar ko plašāk var iepazīties šeit.

Modeļa cena Latvijā ir no 33 900 EUR.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!