Ziņas

Cik zirgspēku būs jaunajam BMW M3?

2020. gada BMW M3
Līdz 510 ZS un 599 Nm
xDrive pilnpiedziņa

BMW nopietnāko fanu aprindās, kā arī medijos un blogos ir daudz runāts par gaidāmo M3, taču BMW M boss Markuss Flašs beidzot ir apstiprinājis vismaz daļu no virtuālajā un reālajā vidē klīstošajām baumām.

Intervijā britu medijiem Flašs norādījis, ka nākamajam M3 būs pilnīgi jauns motors ar kodu S58, tāds pats ir arī X3 M un X4 M. Šis 3,0 litru M Twin Power turbomotors attīsta 480 ZS standarta versijā, bet 510 ZS - Competition specifikācijā.  

Salīdzinājumam - Mercedes-AMG C63 ir 4,0 litru tilpuma V8 ar 476 ZS, kas ir mazāk, nekā standarta M3. Tomēr C63 S būs identisks zirgspēku skaits ar M3 Competition, tātad – 510 ZS. Protams, tas nav tik vienkārši, jo C63 ir 679 Nm griezes moments, kamēr C63 S – veseli 700 Nm. Ja BMW M3 motora griezes momenta rādītāji būs tādi paši kā X3 M vai X4 M (jo zirgspēku skaits sakrīt), tad tie būs vien 599 Nm – gan standarta, gan Competition variantos.

Toties – un to apstiprinājis arī Markuss Flašs – jaunajam M3 būs pilnpiedziņa. 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.