Ziņas

Alpina testē vismaz 600 ZS BMW X7

BMW X7 Alpina izpildījumā
Jau apstiprinata modeļa ražošana
BMW pagaidām neplāno X7 M versiju

Alpina strādā pie savas, jaudīgākas BMW X7 versijas - to apliecina šie spiegfu foto no Nirburgringas trases, tikai dažas nedēļas pēc tam, kad Alpina boss to apstiprināja sarunā ar mūsu partneriem - žurnālu Autocar.

Trasē redzamajiem prototipiem ir tipiskās Alpina dizaina iezīmes, tai skaitā buferi un diski. Šis izskatās pēc diezgan loģiska biznesa projekta, ņemot vērā, ka BMW pagaidām nav apstiprinājuši plānus izgatavot X7 M versiju. Pagaidām oficiāli zināmais jaudīgākais X7 no BMW būs M50i ar 530 ZS 4,4 V8 biturbo motoru.

Sagaidāms, ka Alpina izmantos tieši šo motoru, taču satūnēs to līdz vismaz 600 ZS, lai jaudas parametri būtu pietiekami pieklājīgi automašīnai, kuras nosaukums būs Alpina XB7. Visticamāk, ka klajā tiks laista arī jaudīga dīzeļversija XD7, taču par to pagaidām nekādas informācijas nav.

Kā ierasts, bez jaudas palielinājuma Alpina būs veikuši revīziju arī X7 balstiekārtā, pielāgojot to jaunajiem tehniskajiem datiem - kas pagaidām vēl ir noslēpums.

Alpina ir Vācijā bāzēts ražotājs, kas pēc vienošanās ar BMW izmanto bavāriešu uzņēmuma komponentus, lai veidotu paši savus modeļus ar unikālām apdares iespējām, kādas nav atrodamas BMW Individual piedāvājumā, vienlaikus garantējot tādu jaudu, kāda ir BMW M modeļiem. Alpina parasti izvēlas tie, kam nepieciešams jaudīgs BMW, bet statuss neatļauj braukt ar M versiju. Vēsturiski ikviens Alpina modelis savu vērtību notur daudz labāk, nekā BMW, jo Alpina ražo strikti ierobežotu modeļu skaitu ar ārkārtīgi stingru kvalitātes kontroli.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.