Ziņas

Toyota atbalsta Tokijas 2020. gada spēles ar jaunu produktu

Toyota piedāvā jaunu pārvietošanās līdzekli
Izmantos Tokijas olimpiskajās spēlēs 2020. gadā
APM jeb Accessible People Mover

Toyota Motor Corporation, globālais olimpisko un paralimpisko spēļu partneris, šodien paziņoja, ka, lai atbalstītu 2020. gada Tokijas olimpiskās un paralimpiskās spēles, izstrādā jaunu, īpašu produktu – “APM (Accessible People Mover)” – mobilitātes automobili.

 Toyota mērķis ir šajās spēlēs nodrošināt ikvienam cilvēkam kustības brīvību jeb “Mobility for All”. APM ir šā izaicinājuma noslēdzošais posms, piedāvājot  risinājumu, kas palīdzēs pēc iespējas vairāk cilvēku nogādāt uz pasākumiem un norišu vietām, tostarp sportistus un spēļu darbiniekus, kā arī apmeklētājus ar dažādām vajadzībām, piemēram, seniorus, cilvēkus ar kustību traucējumiem, grūtnieces, ģimenes ar maziem bērniem un citus. 

Daļa no APM parka tiks izmantoti, lai sniegtu atpūtu/palīdzību pasākumu laikā. Spēļu laikā Toyota nodrošinās aptuveni 200 APM, atvieglojot apmeklētāju un darbinieku pārvadāšanu starp dažādām ēkām, tostarp vietām, kur norisināsies pasākumi vai sacensības, kā arī neoficiālajās teritorijās, piemēram, olimpiskajā pilsētiņā.

Lūk, video ar APM, ko publicējis Japan Times: 



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.