Ziņas

Jaunais BMW X6 nonāk atklātībā

2020. gada BMW X6 foto
Daudz kopīgu elementu sar jauno X5
Jauns 4,4 litru V8 motors

Klajā nākuši pirmie jaunā BMW X6 foto – pagaidām gan neoficiāli. Internetā nopludinātajos foto redzams, ka pēdējās paaudzes X6, kas seko nesen Latvijā pārdošanā nonākušajam, jaunajam X5, vizuāli ieguvusi līdzīgus jaunievedumus – lielāku radiatora resti, agresīvāku priekšējā bufera dizainu, šaurākus lukturus un arī citas izmaiņas, kas pieredzējušakajiem BMW lietpratējiem ļaus pateikt, ka tas ir jaunais modelis. 

Aizmugurē pārmaiņu ir vairāk, piemēram, lukturi 8. sērijas BMW stilā, sportiskāks difuzors un bagāžas nodalījuma vāks ar integrētu spoileri.

Interjera foto pagaidām vēl nav pieejams, taču var diezgan droši prognozēt, ka atšķirības no X5 būs minimālas – 12,3 collu ekrāns, visi elektroniskie asistenti un plašas papildaprīkojuma opcijas.

Motoru klāstā – tie paši X5 motori, to vidū jaunais 4,4 litru V8 benzīna motors ar 462 ZS un 649 Nm griezes momentu, kas ļaus X6 no 0-100 km/h paātrināties 4,6 sekundēs.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.