Ziņas

Kia laiž klajā XCeed

XCeed - jauns pilsētas krosovers no Kia
Apvieno SUV praktiskumu ar hečbeka aprīkojumu un vadāmību
Pārdošanā visā Eiropā nonāks gada trešajā ceturksnī

Kia laiduši klajā XCeed, kas ir jauns Kia zīmola pilsētas CUV (crossover utility vehicle), jeb auto, kas apvieno SUV praktiskumu ar hečbeka aprīkojumu un vadāmību.

Emilio Herera, Kia Motors Europe pārstāvis, norāda: “ Kia XCeed domāts lai apmierinātu augošo pieprasījumu pēc automašīnām, kas piedāvā vairāk emociju un dinamikas nekā SUV gan izskata gan braukšanas stila ziņā. Tai pat laikā klienti nevēlas zaudēt praktiskumu, ko nodrošina liela mašīna.


Mūsu jaunais CUV apmierina šīs vajadzības, jo tajā moderns ārējais dizains apvienots ar ietilpīgu, pielāgojamu automašīnas  iekšējo korpusu. Saliekot kopā hečbeka un SUV stiprās puses, Kia XCeed Eiropas patērētājiem piedāvā ko atšķirīgu un atsvaidzinošu.”

Kia XCeed pilsētas krosovers tiks ražots zīmola Eiropas ražotnē Žilinā, Slovākijā, kopā ar Ceed piecu durvju hečbeku, Ceed “sportvagonu” un ProCeed piecu durvju “shooting brake” modeļiem. Pārdošanā visā Eiropā jaunākais Ceed ģimenes loceklis nonāks 2019.gada trešajā ceturksnī, standartaprīkojumā ar Kia 7 gadu, 150 000 kilometru garantiju.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Kia Stonic

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kia Stonic ir uz mazauto platformas veidots kompakts krosovers ar salīdzinoši labu aprīkojumu, labām braukšanas īpašībām un ilgu garantijas termiņu. Tiesa gan, tas varēja būt mazliet lētāks un praktiskāks.