Ziņas

Seat Tarraco Marokas tuksnesī

Seat pamācība tuksneša braukšanas meistarībā
Pamata lietas, kas jāņem vērā
Skaties video!

Daudzi ir redzējuši You Tube video, kuros redzams kā Tuvo Austrumu valstu iemītnieki “dod pa kāpām” ar saviem apvidus auto. Nereti tas beidzas ne gluži tā, kā saimnieks iecerējis - jo braukšana pa smiltīm prasa noteiktas zināšanas. Tāpēc Seat ir laiduši klajā īsu pamācību smilšu braukšanas meistarībā, izmantojot Tarraco SUV un Merzuga tuksnesi Marokā (mēs tur pirms pāris gadiem bijām ar vienu bezceļu transportlīdzekli).

Tātad, lūk - sešas lietas kas jāizdara, braucot pa tuksneša smiltīm. Vispirms, jāsamazina spiediens riepās par apmēram 1,5 bāriem. Tad jāatslēdz ESP sistēma, lai neļautu tai jaukties riteņu darbībā. Protams, nepieciešama pilnpiedziņa, un Tarraco tādu piedāvā. Tam ir arī seši braukšanas režīmi, taču smilšu kāpām piemērotākais ir “off-road”. Braukšanu vēlams uzsākt ar pirmo vai otro pārnesumu, diagonālā pacēlumā, turot ātrumu 20-30 km/h robežās un nebremzējot līdz tiek šķērsota kāpas smaile.

Skaties video!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Seat Leon hečbeks

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunākais SEAT Leon ir ļoti daudzpusīgs auto. Ja meklējat aizraujošu un ietilpīgu hečbeku ar bagātīgu aprīkojumu, Leon būs viena no pirmajām izvēlēm.

Lietota auto tests